Zobnica d.o.o.

Tvrtka Zobnica d.o.o. osnovana je u travnju 2014. godine. Nakon desetogodišnjeg iskustva u pripremi projekata, savjetovanju u financijama i vođenju odjela financija u dioničkom društvu sa 150 zaposlenih, direktorica Antonela Lozančić pokrenula je vlastitu savjetodavnu tvrtku.

Imenom Zobnica željeli smo prikazati samu osobnost tvrtke i povezati ga s jednim dijelom usluga koje tvrtka nudi, a koje se odnose se na ruralni razvoj. Možda malo neobično ime za tvrtku ovakvog profila, ali ideja je bila izbjeći pomodna i strana imena koja su uvriježena u ovom poslu.

Tvrtka je specijalizirana za financijsko savjetovanje, ocjenu i pripremu projekata u svrhu ishođenja dostupnih financijskih sredstava iz različitih izvora (od EU fondova do kredita komercijalnih banaka u različitim djelatnostima). Možemo se pohvaliti visokim pragom prolaznosti naših projekata na natječajima odnosno u odobrenim kreditima. Za klijente kojima su odobrena bespovratna sredstva pružamo i usluge vođenja projekta sukladno predviđenim pravilima pojedinog natječaja.

Kao što je prethodno spomenuto tvrtka djeluje i u segmentu ruralnog razvoja, odnosno pružanju usluga pripreme i praćenja projekata namijenjenih poljoprivrednim gospodarstvima i ostalim subjektima koji su potencijalni korisnici financiranja iz mjera ruralnog razvoja.

Ako želite s nama surađivati ono što možemo unaprijed reći je da svakom klijentu pristupamo posebno i drugačije. U razgovoru s klijentima, kao i u ocjeni njihovih projekata prije eventualnog ugovaranja naših usluga smo realni i objektivni, bez obzira koliko je istina nekad teško prihvatljiva.

Pogodnosti za članice Women in Adria

Nudimo 10% popusta na standardne cijene ispod navedenih usluga, te besplatno inicijalno savjetovanje o mogućim izvorima financiranja nakon što klijent dostavi opis svoje projektne ideje na našem obrascu. Naše usluge prema Vama su:
1.Financijska dijagnostika poslovanja tvrtke
2.Priprema poslovnih planova/investicijskih studija za potrebe banaka (poslovne banke, HAMAG BICRO, HBOR)
3.Izračun vrijednosti poduzeća
4.Analiza profitabilnosti proizvoda
5.Priprema dokumentacije za prijavu projekata na natječaje EU:

-Popunjavanje prijavnog obrasca
-Izrada pratećeg poslovnog plana/investicijske studije
-Izrada proračuna projekta
-Popunjavanje ostalih pratećih obrazaca za prijavu projekta
Vođenje EU projekata i provođenje javne nabave za neobveznike iste

No Comments Yet

Comments are closed