Verona Products Professional Hrvatska

Verona Products Professional je poljska kozmetička kompanija osnovana 2003. godine sa sjedištem u gradu Sochaczew. Vodeći je proizvođač kozmetike na području  make up-a, njege lica i tijela, njege kose te parfema.

Verona Professional Products ima nekoliko brendova (Ingrid, Vollare, NailsUP, SkinUP, Revia, Ryana, Vittorio Belluci Exclusive Parfume i Vittorio Belluci Fragrance) i više od 1000 različitih proizvoda koji su osvojili povjerenje kupaca ne samo na poljskom tržištu, već u više od 60-ak zemalja širom svijeta. Posebno se ističu proizvodi brendova INGRID i Vollare koje od nedavno  možete pronaći i u Hrvatskoj.

Vrijednost proizvoda proizlazi iz kvalitetnog istraživačkog tima i podrške te kroz praćenje globalnih trendova  koji se približavaju te prilagođavaju potrebama i željama kupaca. Odlikuje ih GMP certifikat (Certifikat dobre proizvođačke prakse) kao i  potvrda da proizvodi  nisu testirani na životinjama.

Proizvodi su prihvatljivog cjenovnog ranga čime nije narušena kvaliteta proizvoda, čak štoviše dobitnici su nekoliko prestižnih nagrada u kozmetičkoj industriji kako u području proizvoda tako i za područje korporativne strategije i razvoja, poput Oscar Cosmetics, Oltowy Cosmetics, Consumer Laurel i mnoge druge.

Kao proizvođač kozmetike kompanije ima svoje vlastite istraživačke laboratorije, gdje se svaki proizvod podvrgava temeljitoj inspekciji u različitim fazama proizvodnje. Posjeduju  suvremenu opremu te se svi proizvodi proizvode uz održavanje najviših standarda. Pouzdani dobavljači sirovina i ambalaže jamče najvišu kvalitetu i doprinose dinamičnom razvoju cijele kompanije i pojedinih marki. Inovacija, sigurnost i jedinstvenost pružaju nam konkurentsku prednost.

Cijeli asortiman trenutno dostupnih proizvoda potražite na njihovoj službenoj Facebook stranici Verona Products Professional Hrvatska.

Women in Adria članice ostvaraju 10 posto popusta na pri kupnju kozmetike.

Kontakt:

E-mail: veronakozmetikahrvatska@gmail.com

Tel: 091 621 7166

Facebook trgovina: Verona Products Professional Hrvatska (https://www.facebook.com/veronaproductsprofessional.hr/)

Instagram: verona_kozmetika_hrvatska