Tapkanje – Priče iz radionice

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

10-15 % popusta – ovisno o programu i paketu usluga

Želite li se riješiti stresa, anksioznosti, viška kilograma, loših navika,bolova svih vrsta?
Želite li popraviti vašu sliku o sebi, imati bolje rezultate u sportu i poslu?
Želite li biti motivirani, fokusirani, popraviti odnose s ljudima oko sebe, podići vaše samopouzdanje, samopoštovanje?
Ako je ijedan odgovor na ovo pitanje DA, onda je tapkanje (EFT) prava metoda za vas. Jer tapkanje je metoda energetske psihologije koju možemo koristiti na svim područjima našega života. Bilo da želimo otkloniti negativne emocije ili poboljšati rezultate, samopouzdanje, uspjehe.

Tapkanje znano i kao EFT (Emotional freeedom tehique) je dio energetske psihologije koji nam omogućuje da iz svog energetskog sustava  otpustimo negativne emocije koje nas blokiraju. Svaka negativna emocija, događaj ili uvjerenje stvara energetsku blokadu u nekom dijelu našeg tijela. Tako se npr. osjećaj nervoze kod većine ljude osjeća u želucu, strah u ubrzanom lupanju srca, sram u crvenjenju lica. To nam je neosporan pokazatelj toga da su naše tijelo i naše emocije jedna cjelina i da ih trebamo kao takve promatrati i rješavati .

Tapkanje ili EFT upravo to i radi.  Kao spoj kineske tradicionalne medicine i najnovijih psiholoških istraživanja i spoznaja. Tapkajući vršcima svojih prstiju na određene akupunkturne točke koje su u Kini poznate već više od 5000 godina mi otklanjamo energetske blokada iz svoga tijela, a verbalizirajući svoj problem otpuštamo negativne emocije, događaje i uvjerenja i na taj način ih i mentalno odstranjujemo iz svoga energetskog  sustava.

Tapkati možemo na SVE. Iako vam to zvuči pomalo smiješno.. Uistinu tapkamo na sve. Brojna su polja i područja na kojima koristimo tapkanje.

No Comments Yet

Comments are closed