SenzoGYM d.o.o.

Zovem se Ivana Štedul. Majka sam troje djece, ali željela bih vam ispričati priču o svom četvrtom djetetu, tvrtci koju sam osnovala 2017. godine i koja svoje usluge nudi na području Zagreba i Karlovca. Po struci sam diplomirana fizioterapeutkinja iz neurološkog područja i radna terapeutkinja. Oduvijek sam znala da ću jednom postati poduzetnica, a nakon 8 godina zaposlenja u zdravstvu, visokom i srednjem školstvu i socijali, ostvarila sam svoj san.

Iz bezgranične želje da svoja znanja vezana uz edukaciju, rehabilitaciju i terapijske postupke prenesemo vama, nastao je SenzoGYM d.o.o. čija je vizija stvaranje bolje budućnosti za sve korisnike naših usluga koristeći potpuno inovativne koncepte terapijskog i odgojno-obrazovnog rada. Jer prvi alat za napredak su majčine ruke.

Počeli smo kao one woman band, kako to obično biva, sasvim slučajno. U trenutku kad sam prvi put postala majka, shvatila sam da mom djetetu treba pomoć u savladavanju svakodnevnih obrazaca kretanja. Tako su nastale BABYSTEPS Senzo-motoričke radionice za bebe©, zaštićeni koncept aktivnosti za bebe od 2.5 mjeseca do godinu dana starosti koje provodimo zadnjih 5 godina u Karlovcu i godinu dana u Zagrebu. Počeli smo preko udruge, a sada u sklopu tvrtke. Osim što individualno i grupno radimo s bebama i djecom, ovdje smo i kako bismo vas brzo oslobodili bolova u kralježnici ili bilo kojem drugom dijelu lokomotornog sustava, vratili vam maksimalan opseg pokreta, vježbali s vama tijekom trudnoće i posebno nakon poroda.

Naši inovativni koncepti obuhvaćaju:

BABYSTEPS Senzo-motoričke radionice za bebe i djecu© (10 % popusta za pisanu procjenu senzo-motoričkog razvoja bebe ili djeteta s daljnjim smjernicama).

MOMMYSTEPS vježbe nakon poroda© nastale u suradnji s našim stručnim suradnikom ginekologom (uključuju početnu i završnu fizioterapijsku procjenu uz 15% popusta za grupne vježbe i 20% za individualni sat).

BELLYSTEPS vježbe za trudnice uz radionicu baby handlinga (uključuju početnu i završnu fizioterapijsku procjenu uz 15% popusta za grupne vježbe).

Indivdualni tretmani otklanjanja boli u kralježnici, vrat, leđima i ekstremitetima kroz EMMETT tehniku (uključuju početnu i završnu fizioterapijsku procjenu uz 20% popusta).

SMART aktivnosti za potencijalno darovitu djecu © (10 % popusta po mjesečnom ciklusu).

Naša misija je u Vaše domove donijeti alate i tehnike koji će pripomoći razvoju Vaše bebe, Vaše djece i Vas samih. Čekamo vas!

No Comments Yet

Comments are closed