SCH&SCHKE

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

20% popusta na kupnju organskih proizvoda za kosu u frizerskom salonu SCH&SCHKE

*Pogodnosti mogu koristiti Poduzetnica start, Poduzetnica rast, Korporativna karijera start, Korporativna karijera manager članski paketi.

Prepoznatljivost Frizerskog studija SCH&SCHKE veličanstvena je koloristika, a za pružanje usluga brine vlasnica Goga, vrhunski stilist i kolorist te edukator za NATULIQUE.

Svoje umijeće miješanja boja nesebično daruju klijentima u želji da prikriju sijede ili da se istaknu u mnoštvu sterilnih frizura. Sloboda izražaja koju im podarite svojom smjelošću rezultira obostranim zadovoljstvom, a upravo je zadovoljstvo klijenata nagrada koja im daje nove inspiracije i motivaciju u oblikovanju i koloristici vaše kose.

Frizerski studio SCH&SCHKE  prepoznatljiv je kao prvi organski frizerski salon u Hrvatskoj, ali i regiji koji za svoj rad koristi nagrađivane premium boje za kosu NATULIQUE kao i proizvode za njegu kose i stajling koji imaju visoki udio organski certificiranih sastojaka.

Za rad koriste transparentnost prirodnih boja za kosu, a organska njega i stajling proizvodi vašoj kosi daruju ljepotu i zdrav izgled bez štetnosti kemije.

Uz savjete njihovih stručnjaka stilista za kućnu njegu, vaša će kosa zadržati sjaj, a boja postojanost. Vrhunac zadovoljstva im je ponovno druženje i osjećaj da su vam uljepšali dan, a ne samo kosu.

No Comments Yet

Comments are closed