RawSweets/SirovaHrana

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

20% popusta 

*Pogodnosti mogu koristiti Poduzetnica start, Poduzetnica rast, Korporativna karijera start, Korporativna karijera manager članski paketi.

Naše torte i kolači

Sirovi kakao, kokos, vanilija i slični dodaci su visoke kvalitete. Za kreme se uvijek koristi hladno cijeđeno kokosovo ulje ili maslac visoke kvalitete.

U zdrave torte se dodaju mljeveni orašasti plodovi bogati nutrijentima, a izbjegava se dodavanje jaja, koja u kombinaciji sa šećerom i brašnom, čine smjesu koja je za organizam teško probavljiva.

Nakon što pojedemo komad torte ili kolač, ne smijete osjetiti težinu u tijelu, od naših sirovih torti ćete se osjećati lagodno i svježe, bez obzira što ste pojeli prije deserta.

Slastice su napravljene bez šećera, brašna, jaja i maslaca ili margarina, a iznenaditi ćete se kako su ukusne i sve slatkoljupce će ostaviti bez daha.

 

Mi smo ono što jedemo…

Naša je misija brižljivo birati svakodnevno svježe nutritivne namirnice koje ćemo preoblikovati u deliciju, kako bi vam svaki zalogaj predstavljao vrhunski užitak koji će potpuno zavesti vaše nepce.

Potvrda našeg rada je niz zadovoljnih ljubitelja zdrave sirove hrane.

No Comments Yet

Comments are closed