Raverus

Raverus

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

Sve Women in Adria članice imaju 10% popusta pri kupnji Raverusovih virtualnih asistenata. 

Za dobar posao potreban je dobar tim. Članovi uspješnog tima većinu vremena rade na razvoju poslovanja, a u neophodnim administrativnim poslovima pomažu im pouzdani i stručni asistenti – pomoćnici na koje se možeš osloniti, koji su uvijek usklađeni sa zakonskim promjenama i koji su jednostavni za „komunikaciju“.

Raverus ekipa kroz svoje računalne programe osigurava vam uvijek dostupne, pouzdane i stručne virtualne asistente. Bilo da se radi o matičnoj knjizi radnika i evidenciji radnog vremena (Evidencija rada), o pisanju ponuda, izdavanju i fiskalizaciji računa (FisOffice), pripremi završnih financijskih obračuna (Converter) i s njima povezanih bilješki za javnu objavu (Bilješke.NET), na Raverusove pomoćnike se zaista možete osloniti. Raverusovi pomoćnici mogu prijeći i u stručne savjetnike gdje je ekspertiza imperativ kao kod slučaja dubinske analize klijenata i izrade dokumentacije prema Zakonu o sprječavanju pranja novca (eSPNIFT) ili kod izračuna zateznih kamata po uzoru na financijska vještačenja (ZatezneKamate.hr).

Na predstavljene asistente već se oslanja na tisuće korisnika u Hrvatskoj, od malih obrta do velikih dioničkih društava, i svi znaju kako im dobar asistent zlata vrijedi.

No Comments Yet

Comments are closed