Ramiro d.o.o.

Ramiro d.o.o. za poslovno savjetovanje, dugi niz godina jedna je od vodećih hrvatskih konzultantskih tvrtki u području organizacijskog i osobnog razvoja te upravljanja ljudskim resursima. Od 2002. godine, kad je osnovana, više od 240 hrvatskih i stranih organizacija poklonilo je svoje povjerenje Ramiro konzultantima.

Misija Ramira je svojim ekspertnim znanjima i motivirajućim pristupom pomoći osobama i organizacijama u boljem razumijevanju samih sebe, u spoznavanju svojih snaga i mogućnosti, te u usvajanju svih potrebnih znanja i vještina kako bi ostvarili željene ciljeve.

Ramiro usluge:

· Konzalting u području organizacijskog razvoja

· Konzalting u području upravljanja ljudskim resursima

· Ramiro in-house treninzi poslovnih vještina i Otvorene radionice

· Coaching (individualno usavršavanje)

· Ramiro Leadership NLP Academy – Practicioner i Master Level

Ramiro Otvorene radionice:

Ramiro Otvorene radionice namijenjene su svima koji žele usvojiti najsuvremenija vrlo učinkovita psihologijska znanja i vještine za uspješniji život i rad, poput samopouzdanja, samomotivacija, utjecajnosti, upravljanja emocijama, ostvarivanja kvalitetne komunikacije s drugima i dr. U samo jednom danu, koliko najčešće traju, polaznici dobivaju vrlo učinkovite vještine koje im uistinu mogu bitno povećati kvalitetu življenja i opću uspješnost.

Ramiro Moj life coach i Mapa života – online alati za samopomoć:

Mapa života – besplatan program koji korisnicima omogućuje da osvijeste najvažnija područja svog života te da procijene koliko su trenutačno zadovoljni njima. Na taj način dobivaju jasnu sliku što im je činiti vezano za daljnji osobni razvoj, kao i prve korake za konkretnu akciju. Ovaj program odličan je uvod za program Moj life coach, koji im omogućuje sustavan dubinski rad na sebi u svrhu postizanja trajne pozitivne promjene.

Ramiro d.o.o. za Women in Adria članice nudi:

– 10% popusta na program Moj life coach: https://www.ramiro.hr/moj-life-coach.aspx

– 30% popusta na iznos kotizacije za bilo koju Ramiro otvorenu radionicu: https://www.ramiro.hr/aktualne-otvorene-radionice.aspx

No Comments Yet

Comments are closed