Raiffeisen banka

Prva smo banka koja je u suradnji s Europskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) postala sudionik programa „Women in business“ i time omogućila lakši i brži pristup povoljnijim sredstvima financiranja namijenjenim isključivo ženama poduzetnicama.

Osnažujemo žensko poduzetništvo što potvrđujemo i razvojem programa ‘Ona zna za RBA’ koji našim klijenticama pruža jedinstveni pristup poslovanja s bankom, povezujući usluge koje podržavaju njihove potrebe i u poslovnom i u privatnom životu.

Otvaranjem transakcijskog računa u Raiffeisen banci uz predočenje članske iskaznice Women in Adria imate mogućnost korištenja naših usluga i proizvoda uz niže navedene pogodnosti.

 • Uz RBA transakcijski račun ugovorite FlexiBIZ BALANCE poduzetnički paket i ostvarite 15% popusta na redovnu mjesečnu naknadu!*

Zašto ugovoriti FlexiBIZ BALANCE?

– uključene besplatne transakcije unutar paketa
– internetsko i mBIZ mobilno bankarstvo bez mjesečne naknade
– ORYX pomoć na cesti
– niži troškovi poslovanja
– povlaštena tečajnica

 • Ugovorite li uz FlexiBIZ BALANCE i FlexiFIT paket tekućeg računa ostvarujete 20% popusta na redovnu mjesečnu naknadu FlexiBIZ BALANCE paketa*
 • FlexiFIT paket tekućeg računa koristite prvih 6 mjeseci bez naknade!

Prednosti korištenja FlexiFIT paketa tekućeg računa:
– neograničene besplatne kunske transakcije
– internetsko i mobilno bankarstvo bez mjesečne naknade
– uključena godišnja članarina za osobnu kreditnu karticu
– izbor UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje ili ORYX Pomoć u kući i Pomoć na  cesti

 • Business Mastercard kreditna kartica podrška je Vašem poslovanju uz jednostavnije praćenje troškova! Ugovorite karticu bez upisnine i članarine za 1. godinu korištenja, a darujemo Vam UNIQA putno zdravstveno osiguranje!
 • Osobne kreditne kartice (Mastercard, Visa Classic, Visa Gold, Visa LF Beauty&Fashion)
  – bez upisnine i članarine za 1.godinu korištenja + na dar 20.000 bodova  Zlatne RBICE (nagradni program)

 *Specijalne pogodnosti za WiA članice mogu se ugovoriti najkasnije do 31.7.2018., a posebne pogodnosti za FlexiBIZ poduzetnički paket vrijede najkasnije do 31.10.2018., neovisno o datumu ugovaranja

Za dodatne informacije o paketima računa, kreditnim karticama kao i direktan kontakt s bankom, saznajte više na  Ona zna za RBA .

Ukoliko imate potrebu za financiranjem, iskoristite povoljnija sredstva iz naše redovne ponude za žene poduzetnice i ostale pogodnosti.

 • Krediti i EBRD podrška** 
  Posebna kreditna linija za žene poduzetnice u suradnji s EBRD-om uz jednostavan i brz pristup povoljnijim izvorima financiranja.
  Dodatne EBRD pogodnosti: poslovno savjetovanje, edukacije, radionice, mentoring i korištenje Business Lens online alata za analizu poslovanja.

Više informacija na www.rba.hr

**EBRD krediti i podrška – za obrte, mala i srednja poduzeća kojima upravljaju žene

 

No Comments Yet

Comments are closed