QuantUM Zona – centar za izvrsnost i podizanje kvalitete života

Quantum Zona je centar za sve koji žele unaprijediti svoj život kako bi bili uspješniji, zdraviji i sretniji – u poslu, odnosima, životu, sportu i zdravlju.

Vlasnica Katarina Pavliša pokrenula ga je nakon deset godina iskustva rada u velikim organizacijama i na rukovodećim pozicijama poput Coca-Cole, AWT-a i Croatia Airlines, gdje je iskusila koliko je važno raditi na svom mentalnom, emotivnom i fizičkom zdravlju.

Temelj njene kvalitete i uspjeha u coachingu i edukacijama podupire ukupno 20 godina iskustva rada s ljudima kao rukovoditelj, konzultant za ljudske potencijale, trener za soft skills te life i business coach.

Certificirani je NLP Master Trener IN (International Association of NLP Institutes), Business Coach i Coach ICI (International Coaching Institutes), NLC, Mental i Wingwave® Coach od strane Besser-Siegmund-Institute.

Nudi sljedeće usluge za unapređenje poslovanja, poslovnog i privatnog života:

  • Life balance coaching – privatno-poslovni balans, rješavanje stresa, ostvarivanje ciljeva, rješavanje poteškoća, nezadovoljstva i konflikata
  • High performance coaching – ostvarivanje visokog učinka, izvrsnih rezultata i uspjeha u nekoj izvedbi, cilju ili izazovnoj situaciji (poslovno ili privatno)
  • Wingwave coaching – riješavanje blokada, strahova i neugodnih emocija, povećanje razine samopuzdanja i mentalnih sposobnosti
  • NLP međunarodno priznate edukacije – NLP Communication, NLP Practitioner i NLP Master
  • Programe i radionice usmjerene na anti-stres, životni balans, postizanje uspjeha i mentalno zdravlje

Izdvajamo NLP Communication, jedinstven trening program koji obuhvaća specifične, jednostavne vještine i tehnike kojima se poboljšava vođenje, motivacija, razina učinka i komunikacijska izvrsnost.

Program zadovoljava standarde jedne od vodećih svjetskih NLP institucija IN (International Association of NLP Institutes) i omogućava dobivanje priznatog međunarodnog certifikata.

NLP Communication možete:

  • pohađati u terminu otvorenih edukacija
  • organizirati in-house i time prilagoditi potrebama poslovanja i vremenskom rasporedu, za što pošaljite svoj upit na: katarina@quantumzona.com

Quantum Zona za Women in Adria članice nudi 10% popusta na iznos kotizacije za otvorenu edukaciju NLP Communication