Private villas of Croatia

Private Villas of Croatia

Private Villas of Croatia je brand turističke agencije Privatni odmor j.d.o.o. iz Splita i bavi se posredovanjem u iznajmljivanju luksuznih vila i kuća za odmor u Hrvatskoj na području od Istre do Dubrovnika, te pružanjem svih ostalih usluga u turizmu koje prate najam luksuznih vila. Agencija je otvorena 2017. godine kao rezultat dugogodišnjeg rada u turizmu kao i velikoj ljubavi prema ovom poslu.

Uvažavajući individualne potrebe i želje naših klijenata uz zadani budžet, svakom gostu pristupamo individualno i nudimo ono što bi mu najviše odgovaralo u skladu sa njegovim preferencijama. Naš posao nije samo naći vilu za naše goste, već po potrebi organizirati transfere do vile ili zračne luke, najam automobila ili broda, organizirati izlete i razne dodatne aktivnosti tijekom njihovog boravka, kao i dodatne usluge u vili kao što je osobni kuhar, čistačica, dadilja i sl.

Zašto odabrati nas od toliko turističkih agencija? Zato jer smo na raspolaganju našim klijentima 24/7, te pružamo potpunu podršku do odlaska gosta iz destinacije, garantiramo najbolje cijene odnosno iste one koje nude i vlasnici vila u našoj ponudi i radimo isključivo s vlasnicima i partnerima od povjerenja.

Članicama Women in Adria nudimo 5% popusta pri rezervaciji jedne od vila iz naše ponude.

No Comments Yet

Comments are closed