PRET-A-FINIR

Većina radnih mjesta u suvremenom poslovanju treba radnu odjeću u svrhu zaštite tijela ili odjeće tokom rada.

PRETAFINIR izrađuje radnu odjeću koja osim zaštite pruža udobnost, dobar dizajn kao i visoku kvalitetu izrade. Odjeća je često vrlo važan segment brendiranja i jako utječe na prepoznatljivost tvrtke i njeno izdvajanje mase istih ili sličnih.

Dizajn i kvaliteta osvajaju mnoge profesije

PRETAFINIR se bavi dizajnom i proizvodnjom radne odjeće za medicinske i srodne struke kao i one struke koje se bave ljepotom tijela. Kupce PRETAFINIR radne odjeće tako čine liječnici, stomatolozi, ljekarnici, fizioterapeuti, djelatnici u wellness centrima, kozmetičari, frizeri, pa i manjim dijelom ugostitelji, kao i svi oni koji se u odjeći u kojoj provedu najveći dio svog vremena žele osjećati ugodno i dobro po višim estetskim kriterijima.

Dizajn radne PRETAFINIR odjeće ističe se visokom kvalitetom materijala i izrade, a njime se zadovoljavaju potrebe kako konzervativnijeg kupca, tako i onog sklonog eksperimentiranju u kroju i boji. PRETAFINIR radna odjeća se u bočnim šavovima može vrlo lako prilagoditi raznim tipovima građe tijela i tako osigurava praktičnu, jednostavnu uporabu. Također, ona se stalno dorađuje kroz suradnju s kupcima u osmišljavanju novih modela.

Osim u vlastitom studiju/radioni/prodajnom prostoru radna odjeća PRETAFINIR može se kupiti i putem web trgovine www.pretafinir.hr koja obuhvaća samo jedan od segmenata rada PRETAFINIRa.

Sve Women in Adria članice mogu naručiti ili kupiti radnu odjeću s popustom od 10%.

No Comments Yet

Comments are closed