Poljonim

Poljonim

Poljonim d.o.o. je vrtni i poljoprivredni centar sa 25. godina dugom tradicijom. Našim klijentima pružamo agronomska savjetovanja kod odabira sadnica i proizvoda za zaštitu bilja, voćnih  sadnica i povrća. Nudimo široku paletu svih potrebnih proizvoda i alata da bi vaša okućnica, vrt, voćnjak i vinograd bili besprijekorno njegovani.

Uz poljoapoteku se nalazi Cvjetna galerija Fulir koja je poznata po svom brendu Fulir Design. Cvjetne dekoracije koja izlaze iz naše male galerije su personalizirane za svakog klijenta i prigodu. Pratimo sve svjetske trendove kao i stvaramo vlastite s potpisom. Zadovoljstvo i povjerenje naših klijenata nam je na prvom mjestu. Svadbene dekoracije i organizaciju vjenčanja smatramo vrlo emotivnim i privatnim činom, te iz toga razloga pristupamo vrlo individualno našim mladencima, te na najbolji mogući način trudimo se realizirati njihove snove.

Iz godine u godinu potvrđujemo kvalitetu i povjerenje.

Naša misija je da smo kvalitetna podrška našim klijentima u svakom segmentu koje nudimo kao tvrtka.

Poljonim usluge:

– sobno i balkonsko bilje

– sadnice voća i presadnice povrća

– alati i popratni proizvodi

– agro savjetovanje

 

Cvjetna galerija:

– svježe cvijeće i aranžiranje za svaku prigodu

– cvjetne kutije, cvjetni korneti i buketi

– organizacije vjenčanja

– svadbene dekoracije

– korporativni cvjetni pokloni

– aranžiranje poslovnih prostora i evenata

– omatanje i ukrašavanje poklona

 

Poljonim d.o.o. za Women in Adria članice nudi 10% popusta u cvjetnoj galeriji za sve usluge (uz predočenje članske iskaznice).

 

No Comments Yet

Comments are closed