Poklon dobra ideja

Poklon dobra ideja je obrt za izradu suvenira – suhoparno, zar ne?

Da, ali taj obrt su ljudi – to sam ja, Željka Lukanec. Ja sam ona koja prima vaše narudžbe, dopisuje se s vama i dogovara detalje oko vaše narudžbe. Ja sam ona koja mora osmisliti kako vašu ideju sprovesti u djelo.

Nisam sama, Poklon dobra ideja je i moja obitelj – suprug, kćer i sin. I svi oni na neki način rade na vašem naručenom proizvodu. Ali to nije sve! I Valentina, Marina , Klaudija i Matej su dio tima, a Jelena trenutno čuva svoju bebicu. Svi oni daju veliki doprinos da vi svoju narudžbu dobijete što prije.

I zato znajte da vaš odabrani proizvod nije samo kutija, okvir za fotografiju, ili nešto treće. Taj proizvod je mnogo više. Puno nas je ostavilo svoj trag na njemu, jer, kada kupujete u Poklon dobra ideja, kupujete ručni, 100% Hrvatski proizvod napravljen sa puno strpljenja i ljubavi. Osim poklona za rođendane i obljetnice, nađite inspiraciju za poklone kod useljenja, za krštenje, vjenčanje i sve druge prigode.

Trebate li uskoro možda neki poklon? Sve WiA članice ostvaruju 10% popusta! Za promo kod javite se na maja@womeninadria.com.

No Comments Yet

Comments are closed