Pametan rast d.o.o.

Prema rezultatima istraživanja globalne konzultantske tvrtke Forrester, 93% anketiranih poduzeća tvrdi kako je iskustvo njihovih kupaca njihov strateški prioritet. U praksi tek 1% poduzeća dosegne izvrsnost u iskustvu kupca. Također, 80% anketiranih poduzeća vjeruje da pruža vrhunsko iskustvo kupca, ali tek 8% anketiranih kupaca tih poduzeća se s time zaista slaže, navodi konzultantska tvrtka Baine.

Ovakvi poražavajući podaci potvrđuju kako je zaista potrebno više pažnje posvetiti iskustvu kupaca, na što se Pametan rast i fokusira. Stefania i njen tim zajedno sa svojim partnerima suradnju s klijentom uvijek započinju tzv. CodeX – Auditom, odnosno analizom trenutnog stanja.

„Audit služi tome kako bi se prvo napravila precizna dijagnoza stanja. Kakvi bismo to „liječnici“ bili kada bismo krenuli dijeliti savjete prije no što se bolje upoznamo s pacijentom, u ovom slučaju poduzećem.“

Kod Audita se odrađuje mistery shopping, intervjuiranje kupaca, intervjui sa ključnim djelatnicima, upravom te anketiranje ostalih djelatnika. Također se obilaze ključni konkurentni kako bi se dobio benchmark. Uz to se rade desk – istraživanja te proučavanje  strateških dokumenata tvrtke. Pametan rast je tvrtka koja ovakve projekte radi za poznate poliklinike, lance hotela i slične velike klijente. Iskoristite posebnu cijenu kako bi pomoću ove usluge unaprijedili svoje poslovanje. Pametan rast je prilagodio svoje alate i za manja poduzeća tako da se radi o iznimno konkretnoj i korisnoj usluzi od koje se efekti vide već za nekoliko mjeseci. Rezultat cijelog projekta je vrlo temeljita intervencijska logika s akcijskim planom u kojoj vam se kroz konkretne aktivnosti kaže i primjerice kako aktivirati neiskorištene prihodovne potencijale, kako aktivirati sva osjetila kupaca/gostiju/pacijenata, ovisno čime se bavite.

Prve 3 Women in Adria članice koje se jave mailom na stefania.skender@pametanrast.hr ostvaruju 50% popusta na Codex – Audit.

Cijena ovisi o vašim ciljevima, a izrađuje se nakon intervjua te je popust i kriteriji po kojima je temeljen transparentno istaknut na ponudi.

Više informacija saznajte na http://www.pametanrast.hr/codex/.

Ponuda vrijedi do 25.12.2018.

No Comments Yet

Comments are closed