OPTIČKI STUDIO I POLIKLINIKA ZA OFTALMOLOGIJU MONOKL

Optički studio Monokl – centralno mjesto za brigu o vidu! 

Kod brige o zdravlju, često zanemarujemo organ vida – oči. Očima primamo više od 90% informacija i osjetilo su koje nam je iznimno bitno za svakodnevno funkcioniranje.

Redoviti pregledi vida barem jednom svake dvije godine ili iznad 40. godine života svake godine, ključni su za pravovremenu dijagnostiku te korekciju vida i liječenje.

Optički studio Monokl s tradicijom obiteljskog poslovanja duljom od 25 godina, osiguran je cjelovit pristup rješavanju problema s vidom, omogućuju da na jednom mjestu možete napraviti kompletan oftalmološki pregled u Poliklinici za oftalmologiju Monokl u kojoj ordiniraju renomirani specijalisti oftalmologije i nakon toga izabrati odgovarajuće rješenje u Optičkom studiju gdje Vas očekuje izvrstan izbor dioptrijskih i sunčanih naočala, kontaktnih leća i otopina te pribora za naočale, naočala za plivanje s dioptrijom, sportskih i zaštitnih radnih naočala s dioptrijom.

Svi naručioci naočala ostvaruju popust od 150,00 kn nakon obavljenog specijalističkog oftalmološkog pregleda uz redovite akcijske ponude u kojima se posebno ističe akcija dioptrijskih naočala 1+1 gratis. Kupnjom dioptrijskih naočala u protuvrijednosti većoj od 1.500,00 kn, Monokl poklanja još jedne kompletne dioptrijske naočale iz izdvojene kolekcije koje možete iskoristiti za sebe ili pokloniti nekoj od dragih osoba.

Posebna pažnja posvećena je najmlađima kroz subspecijalističku ordinaciju za djecu, dijagnostiku strabizma i slabovidnosti te vježbe vida na koordinatoru.

2011. godine osnovan je i Low vision centar za slabovidne u Maksimirskoj 115 u Zagrebu koji vodi brigu o slabovidnim pacijentima kroz preglede, uključujući preglede za teleskopske naočale i širok asortiman povećavajućih pomagala za slabovidne koja uključuju lupe, elektronska povećala s kamerom koja sliku povećava i do 80%, naočale s medicinskim filterima (kantenfilteri) uz posebno osvjetljenje.

Sve WiA članice ostvaruju 25% popusta na dioptrijske i sunčane naočale uz predočenje članske iskaznice. Ponuda vrijedi na 8 lokacija Optičkih studija Monokl i nije ju moguće kombinirati s drugim aktualnim promocijama (1+1 gratis dioptrijske naočale za kupovinu iznad 1.200,00 ili 1.500,00 kn ili drugim popustima i promocijama). Pogodnost za članice vrijedi do 31.12.2019.