Nume program transformacije tijela

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

15% popusta na sve nuMe Slim Pakete kao i pojedinačne nuMe proizvode u webshopu www.nu-Me.eu. Za promo kod javite se na maja@womeninadria.com

Tempo života poslovnih žena u današnje vrijeme je toliko ubrzan da nam sve manje vremena ostaje za brigu o sebi. Opterećene mnogobrojnim ulogama koje na svakodnevnoj bazi trebamo ispuniti često posežemo za nezdravom i brzom hranom koja za posljedicu ima još jedan problem s kojim se trebamo nositi – nezadovoljstvo figurom koje se potom prelijeva u druge aspekte našeg života.

nuMe – NOVA JA –  inovativan sveobuhvatan 360° koncept koji uključuje veoma učinkovitu i ukusnu nuMe All in One Slimming & Beauty prehranu s kolagenom te online NBG plan vježbanja, coaching i motivacijski plan.

nuMe All in One Slimming & Beauty prehrana je odlična pomoć na putu transformacije jer su rezultati vrlo brzo vidljivi uz potencijalni gubitak od čak 1,5 – 3 kilograma tjedno. Naime radi se o dijetetskoj hrani za posebne prehrambene potrebe pretilih osoba koja se upotrebljava kao potpuni prehrambeni nadomjestak i jedini vid ishrane. Sastoji se od nuMe slim napitaka, nuMe slim juha te nuMe slim pločica s kolagenom koji poboljšava elastičnost kože tijekom procesa mršavljenja pa se ona bez poteškoća prilagođava novoj liniji. Šest punovrijednih obroka dnevno kod vrlo niskoenergetskih dijeta do 800 kalorija, namijenjeni su osobama s indeksom tjelesne mase većim od 30 ili 27 te ako su već prisutne druge udružene bolesti (visok krvni tlak, dijabetes tipa 2, itd.).

Pored toga, prehrana sadrži sve što je tijelu potrebno – sve makronutrijente u samo 118 kcal u jednom obroku kao i sve esencijalne vitamine, minerale ​​i vlakna bez dodanog šećera, bez glutena i bez GMO. Navedeni makro i mikro nutrijenti tijelu će dati osjećaj sitosti te osigurati dobro raspoloženje jer neće nedostajati niti jedna od esencijalnih hranjivih tvari. A rezultati svakako neče izostati.

Na raspolaganju su vam več sastavljeni nuMe Slim paketi koji sadrže dovoljno obroka za potpunu zamjenu svih obroka dana u razdobju 1-, 2- i 4-tjedna gdje dobivate online NBG Plan uz paket gratis.

No Comments Yet

Comments are closed