NiKEL®, kozmetika s potpisom

Nikel kozmetika je najnagrađivanija hrvatska kozmetika. Bazirana je na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim djelatnim sastojcima čija je učinkovitost dokazana i dermatološki potvrđena. Spoj je  tradicionalnog znanja s najsuvremenijim postignućima. Sve tvari u proizvodu, kao i gotovi proizvodi, provjerene su kvalitete i prate ih certifikati ovlaštenih ustanova.

NiKEL® filozofija: djelovanje”iznutra” i “izvana”. Sinergija farmacije i kozmetologije. Farmacija i kozmetologija povezane su i isprepletene, sve što djeluje “iznutra” kad se unosi u organizam, jednako djeluje i “izvana” kad se nanosi na kožu. Biljka koja ima određeno djelovanje na organizam, isto djelovanje ima i na kožu. Primjerice pasiflora koja umiruje ako je pijemo, u kremi za kožu umirit će njenu osjetljivost.

NIKEL®, njega kao dio cjelovitog zdravlja. Koža je polupropusna membrana. Sve što na nju stavimo, ima li dovoljno sitnu molekulu, apsorbirat će se i ući u krvotok. Stoga je povratak prirodi nužan za očuvanje našeg zdravlja i ljepote naše kože. Nikel nudi prirodnu kozmetiku farmaceutske kvalitete, čistu, oslobođenu od dodataka koji bi mogli štetiti, a koja, uz njegu, pomaže otkloniti i tegobe kože.

Sve WiA članice ostvaruju 20% popusta na cjelokupan asortiman u ljekarni Priroda liječi, Vlaška 40, Zagreb (uz predočenje članske iskaznice).

No Comments Yet

Comments are closed