Najam i prodaja kampera i opreme

Bauer Grupa je tvrtka koja u ponudi ima kamp prikolice Adria, kampere Adria i Benimar imobilne kućice širom Jadranske obale u kojima možete doživjeti svijet u drugoj perspektivi. Veliki izbor kamp prikolica za boravak od 2-8 osoba, različitog dizajna i razine opreme zasigurno niti jednog ljubitelja kampiranja neće ostaviti ravnodušnim.

Čak i ako još uvijek niste ljubitelj kampiranja, avanturu i slobodu koju vam pružaju “domovi na kotačima” – uskoro ćete to postati! Trebate samo izabrati model i prilagoditi ga sebi i svojim potrebama kako biste osjetili sve čari kamperskog načina života.

Kamperi su podijeljeni u nekoliko osnovnih kategorija: integrirani, crossover, alkoveni, kompakti, vanovi. Jedni odišu luksuzom, drugi praktičnošću, treći ekonomičnošću… a njihovim varijacijama kao da nema kraja.

Za izabrati bilo koji od kampera dobro je posavjetovati se sa kamping i caravanning stručnjacima u Bauer Caravanning Centru. Imamo bogato iskustvo i možemo Vam savjetovati kako bi smjernice bile jasnije, a putovanje doživljaj.

Današnji organizirani tempo života u ljudima budi avanturizam, želju za spontanim boravkom u prirodi i druženje na iskonski način u krugu obitelji, prijatelja i istomišljenika. Taj pokret naziva se „caravaningom“ koji s godinama raste i okuplja sve više i više ljubitelja i to nam je CILJ, caravanning u Hrvatskoj.

Kako je kampiranje neraskidivo vezano uz prirodu, tako se i svijest o očuvanju prirode veže uz taj pokret i to je vidljivo u svakom proizvodu načinjenom za tu namjenu. Porast broja kamp-prikolica i kampera rezultira kolonama urbanih nomada kojima je cilj boravak na nekom dalekom mjestu, ali u punoj komociji bez obzira na udaljenost od svojega doma.

Avantura i sloboda imperativi su poslovanja Bauer Caravan Centra, stoga nam se obratite s povjerenjem i dopustite da zajednički isplaniramo vaš idući godišnji odmor.

Sve Women in Adria članice ostvaruju 5% popusta na najam kampera ili 10% popusta kod kupnje proizvoda iz kamping programa.