Mulier

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

10% popusta 

Liječenje i održavanje zdravlja Mulier metodom podrazumijeva:

-Individualan pristup – svaka je osoba jedinstvena
-Uklanjanje jedinstvenog uzroka bolesti – otkriti uzrok i izliječiti osobu pravom kombinacijom metoda koje koje koristimo po pravoj hijerarhiji i redoslijedu
-Održavanje kralježnice, hormona i emocija preduvjet je za trajnu prevenciju – kontinuirana individualna edukacija i praćenje od strane liječnika
Naš organizam funkcionira po hijerarhiji. Na vrhu hijerarhije je mozak koji izdaje naredbe žlijezdama s unutrašnjim izlučivanjem koje luče hormone. Hormoni se luče direktno u krv i dolaze do ciljnih organa i stanica gdje prenose informaciju tj naredbu što organ treba raditi. Na taj način mozak kontrolira sve funkcije u organizmu.

Mulier metoda uzima u obzir sve što se trenutno dešava u tijelu, i utvrđuje koja kemijska reakcija izaziva problem. Na taj način dolazimo do uzroka bolesti.

Što znači da je netko zdrav? To znači da sve žlijezde (hipofiza, štitnjača, gušterača, nadbubrežne žlijezde, jajnici, testisi) rade besprijekorno, da je kralježnica gipka, fleksibilna, zdrava, i da se mi osjećamo mirno i sigurno (izostanak tuge, bijesa, straha).
Ako se u organizmu dešava neki proces (upalni, degenerativni) onda se simptomi uvijek najprije i najočitije reflektiraju na ova tri sustava: hormoni, kralježnica, emocije. Tu treba započeti svaka terapija.

-Zdrava kralježnica (gipka, fleksibilna, zdrava)
-Zdravi hormoni (produkti sljedećih žlijezda: hipofiza, štitnjača, gušterača, nadbubrežne žlijezde, jajnici, testisi)
-Zdrave emocije (mir i sigurnost)

No Comments Yet

Comments are closed