Martina Cvek Photography & Design

Filtriranom selfiju nije mjesto u poslovnom svijetu. Zaključak je to profesionalnih fotografa i komunikacijskih stručnjaka.

I dok stvako može biti autor instant fotografije, profesionalni fotografi i dalje su izuzetno cijenjeni kad je ozbiljan posao u pitanju. Jedno od takvih područja su poslovni potreti.

Svatko tko uz svoju karijeru želi graditi i odgovarajući poslovni imidž, treba angažirati profesionalnog fotografa za izradu poslovnih portreta. Ti se portreti mogu koristiti na društvenim mrežama poput Facebooka i LinkedIna, blogu, internetskoj stranici tvrtke, profilima e-pošte, Vibera i WhatAppa, a neki fotografiju stavljaju i na poleđinu posjetnica.

Profesionalne fotografije polazišna su točka i za uspješnu komunikaciju s medijima.

U partnerskom programu sa Women In Adria imam u ponudi osnovni paket koji se snima u studiu ili na lokaciji na kojoj obavljate svoju djelatnost (ured, poslovni prostor, kuhinja. laboratorij, pilates studio i sl.) od 1000 kn (50% popusta) koji sadrži do 5 poslovnih portreta i 5 fotografija ureda ili mjesta u kojem radite za potrebe daljnjeg oglašavanja.

Drugi paket je studio s uključenom vizažisticom, sa tri različite kombinacije outfita u koji ide 7 fotografija poslovnih portreta te obrada. Cijena za taj paket je 1600 kn pojedinačno ili za prijavu više od 5 žena 1250 kn. (sniženo sa 2000 kn za osobe koje nisu članovi).

Ostalo radim po usmenom ili pismenom dogovoru ili potrebi klijenta.