MANIJA d.o.o.

Tvrtka MANIJA d.o.o. bavi se postavljanjem i iznajmljivanjem samouslužnih aparata za tople napitke (kava, kava s mlijekom, cappuccino, macchiato, irish cream, čokolada, čaj…), snack aparata (sokovi, grickalice), kao i aparata za vodu. Osnovana je s ciljem da što kvalitetnije odgovori na potrebe za ispijanjem kave i ostalih toplih napitaka, kao i konzumiranjem snack proizvoda, na radnim mjestima – u tvrtkama i ustanovama, gdje je vrijeme za pripremu istih ograničeno. Trenutno smo najviše prisutni na tržištu sjeverozapadne Hrvatske, a cilj nam je širenje poslovanja na tržište cijele Hrvatske.

Uvažavajući specifičnosti same lokacije, broja zaposlenika, odnosno korisnika i djelatnosti tvrtke u kojoj se postavljaju samouslužni aparati, cjelokupnu ponudu kreiramo u dogovoru s krajnjim korisnicima. Naša ponuda obuhvaća različite vrste samouslužnih aparata, od manjih uredskih Lavazza aparata prikladnih za urede s manjim brojem zaposlenika i korisnika (npr. do 10-ak), do većih samouslužnih aparata s naplatnim sistemom na kovanice i novčanice (za lokacije s većim brojem korisnika), kao i snack aparata. Koristimo samo najkvalitetnije sirovine renomiranih proizvođača (Nescafe, Jacobs, Milford, Lavazza i dr.), a samouslužni aparati koje postavljamo posjeduju sve potrebne ateste i certifikate, istima se jednostavno rukuje te nude brz i velik izbor različitih napitaka.

Po čemu smo drugačiji? Jamčimo izlazak na teren u roku 24h od poziva korisnika. Također, instaliranje aparata vršimo potpuno besplatno i na vlastiti trošak, a nudimo i probni rok od mjesec dana unutar kojeg je moguće iskušati naše proizvode bez ikakve obaveze.

Za članice Women in Adria s kojima uspostavimo suradnju nudimo:

· kod samouslužnih aparata s naplatnim sistemom na kovanice i novčanice besplatno korištenje samouslužnih aparata na 1 dan ili

· gratis 25kom Lavazza kapsula kave u slučaju instaliranja malih uredskih Lavazza aparata.