Maistra d.d.

Maistra je jedna od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj te čini jednu od strateških poslovnih jedinica Adris grupe. Raspolaže s 10 hotela, 8 turističkih naselja i 6 kampova u Rovinju i Vrsaru kapaciteta većeg od 35.000 kreveta što predstavlja oko 6% turističkih ostvarenja Hrvatske i više od 16% turističkih ostvarenja Istre. Prošlu je godinu tvrtka zaključila s 950 mil. kuna prihoda i 3,13 mil. noćenja.

Dosadašnje investicije u iznosu od 3 milijardi kuna svrstale su Maistrine hotele u sam vrh hrvatske premium ponude po cijenama i zadovoljstvu potrošača. Među najvažnija dosadašnja ulaganja ubrajaju se izgradnja hotela s pet zvjezdica Monte Mulini i Lone, koji su u destinaciju uveli dva poznata brenda, Leading Hotels of the World i Design Hotels, obnova šetališta, plaže i uvale Lone te obnova hotela Adriatic, najstarijeg hotela na ovom odredištu. Godine 2016. otvoren je obiteljski hotel Amarin pod brendom Kinder Hotels te je započela izgradnja novog hotela u Rovinju.

Članice Women in Adria Network-a imaju posebnu pogodnost od 15 posto popusta prilikom rezervacije smještaja u svim Maistrinim objektima u Rovinju i Vrsaru.

No Comments Yet

Comments are closed