Lingu Lingu

Lingu Lingu mali je jezični studio koji od 2013. djeluje u zagrebačkoj četvrti Gajnice i nudi poduku engleskog, francuskog i njemačkog za djecu i odrasle te usluge sudskog tumača i prevoditelja za engleski i francuski jezik.

Poduka stranih jezika za najmanje u Lingu Lingu osmišljena je kao opuštajuće i praktično vrijeme koje mali jezičari od četiri godine naviše te oni koji to tek žele postati provode u ugodnom ambijentu prostora koji je u cijelosti prilagođen njihovim potrebama. Lingu Lingu garancija je kvalitetnog učenja i stvaranja odličnih temelja za djetetov razvoj i samopouzdanje koje olakšava učenje stranog jezika u kasnijoj dobi.

Prednosti učenja jezika od najranije dobi višestruke su te posljednjih godina priznate i od strane znanstvenika koji potvrđuju da učenje jezika već u ranoj predškolskoj dobi, osim što olakšava i ubrzava usvajanje jezika, također može koristiti i za bolju koncentraciju, komunikaciju, stjecanje jezičnih sposobnosti i vještina najmanjih. U Lingu Lingu program je osmišljen kroz rad u grupama do pet polaznika koje gotovo da omogućavaju individualan pristup svakom polazniku, a učenje jezika oblikuje se kao prirodan proces odrastanja bez strožeg i formalnijeg sustava klasičnog obrazovanja kroz igru, pjesmu, glumu, ples i druge oblike kreativnog izražavanja.

Lingu Lingu nije zaboravio ni odrasle. Oni u jezičnom studiju mogu jezik učiti individualno ili u dvoje te se program u potpunosti prilagođava potrebama polaznika. Nastoji se pružiti im znanje s ljubavlju, bez pritiska i opterećenja, što je do sada pokazalo iznimne rezultate.

Women in Adria članice ostvaruju 10 % popusta na sve usluge

No Comments Yet

Comments are closed