Linea Snella

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

50% popusta na 1. mjesec programa + besplatan pregled i kompjuterska analiza tijela

Tisuće zadovoljnih žena transformiralo je svoje tijelo i poboljšalo kvalitetu života u više od 120 Linea Snella centara diljem svijeta. Linea Snella je odlično rješenje za svaku ženu i u potpunosti garantiramo rezultate. To je jedna od najučinkovitijih prirodnih metoda oblikovanja tijela na svijetu.

Linea Snella – sada 4 puta brže do rezultata oblikovanja tijela!

Što neke od naših klijentica kažu o nama?

-“Ono što bi u teretani radila godinu dana, kod Vas napravim u 3 mjeseca” Danijela (30)
-“Samo dva puta tjedno po sat vremena u ugodnoj atmosferi, bez teških vježbi, oblikujem tijelo, zabavim se i odmorim od svakodnevice” Martina (32)
-“Vaš način prehrane je otkriće, nisam gladna, a topim se. Uvijek sam mislila da samo gladovanjem mogu smršaviti. Hvala Vam!” Marina (55)
-„Ovo (pokazuje na nakupine na struku/leđima) može otopiti samo Linea Snella J“ Irena (35)
Tijekom vježbanja u Termoslimu, koje traje samo 20 minuta, centimetre i masne naslage gubimo ciljano, na najkritičnijim dijelovima tijela. Optimalna temperatura u Thermoslimu (37*C), infracrvene zraka i ciljane, vođene vježbe, 4 puta ubrzavaju rezultate oblikovanja. Za ovakvo djelovanje, trebalo bi Vam 2 sata trčanja, fitnessa, aerobika, teretane, zumbe i sl.

Nakon vježbanja slijedi opuštanje u Bodywarm-u, vrsti saune u kojoj pomoću terapije ozonom, aromaterapije, kromoterapije i vlažne atmosfere njegujemo kožu kako bi ostala zategnuta, meka i elastična, bez obzira na izgubljene kilograme.

Metodu dopunjuje Thermobike, koji je zaslužan za zanosne bokove, bedra i stražnjicu. Širok izbor najsuvremenijih kozmetičkih terapija poput ultrazvučne kavitacije, pressoterapije (mehanička limfna drenaža), termo deke, radiofrekvencije i sl. omogućuje još bolje i brže postizanje rezultata.