Lemax d.o.o. – geodetske usluge

Lemax

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

WiA članice imaju popust od 10% na sve geodetske usluge.

Tvrtka Lemax d.o.o. za geodetske usluge nudi mogućnost provjere dokumentacije vaše nekretnine te obavljanje svih potrebnih geodetskih usluga za dobivanje „čistih papira“. Kao tvrtka sa višegodišnjim iskustvom (više od 25 godina) okupljaju tim stručnjaka geodeta i geoinformatičara koji koristeći visoku tehnologiju svoj posao obavljaju kvalitetno, brzo i učinkovito.

Geodetske usluge koje nudi Lemax d.o.o. su: geodetske podloge za projektiranje; geodetski projekti za gradnju objekata; legalizacija objekata; etažiranje; parcelacije zemljišta; upis objekta u katastar i zemljišne knjige; usklađivanje katastra i zemljišne knjige; iskolčavanje ili obilježavanje parcela; geodetsko snimanje vodova i izrada elaborata vodova.

Rade s tvrtkama iz privatnog i javnog sektora te s privatnim osobama. Područje na kojem rade je cjelokupni teritorij Republike Hrvatske. Prednosti tvrtke Lemax d.o.o. su između ostalog brzi i temeljiti odgovor na upite, brzi izlazak na teren, izrada dokumentacije u kratkom roku, kompletno vođenje postupka od terenske izmjere, ovjere elaborata na katastru tj. urbanizmu do predaje na zemljišnu knjigu (gruntovnica).

No Comments Yet

Comments are closed