Jedem doma i Kuham doma

Kuham doma

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

Članice WiA imaju 20% popusta na cijene usluga JEDEM DOMA, dok pogodnost besplatne usluge KUHAM DOMA imaju prilikom svake pete narudžbe.

Jedem doma usluga je za pomoć u kućanstvu u području nabave namirnica i kuhanja. Servis zapošljava pomno odabrane domaćice sjajnih kulinarskih sposobnosti, koje za klijente diljem grada Zagreba odlaze u nabavu kvalitetnih namirnica na Dolac i pripremaju obroke u njihovom domu. Najpopularnija usluga servisa jest kuhanje tijekom radnog tjedna po principu “jedan dan za cijeli tjedan”, tako da se u jednom dolasku djelatnice pokrije potreba za kuhanim obrocima za nekoliko dana unaprijed. Pravi su hit i paketi Imamo goste i Sretan rođendan –  priprema jela uoči posjeta gostiju ili proslave rođendana, kada klijenti opušteno dočekuju svoje goste, dok je sav posao u kuhinji za njih odradila iskusna domaćica.

Dok je primarna usluga Jedem doma usmjerena prema klijentima koji uživaju u tome što netko kuha umjesto njih,  nova usluga Kuham doma osmišljena je za one koji vole i žele sami  kuhati, ali im nedostaje vremena za odlazak u nabavu i ideja za planiranje obroka. Riječ je o dostavi maštovitih foto recepata sa svim namirnicama potrebnim za njihovu pripremu, točno odmjerenim prema broju osoba za koje se kuha.

No Comments Yet

Comments are closed