Istarske Toplice

istarske toplice

Istarske Toplice smještene su u Republici Hrvatskoj, u sjeverozapadnom dijelu poluotoka Istre. Udaljene su 35 km od Poreča, 10 km od Buzeta, 40 km od granice s Italijom i 10 km od granice sa Slovenijom. Nalaze se u netaknutoj prirodi izvan gradskog naselja gdje  zelenilo, mir i tišina stvaraju poseban ugođaj za potpuni odmor.

Stijena Gorostas i izvor ljekovite vode Sv. Stjepan

Iznad samih Toplica uzdiže se 85 metara visoka, stijena Gorostas, ispod koje se nalazi izvor ljekovite vode Sv. Stjepan. Poznat je po visoko sumpornoj optimalno radioaktivnoj i toploj vodi punoj minerala (14 vrsta) za koju je znanstveno i u praksi dokazano da pospješuje liječenje kroničnih reumatskih bolesti, dermatoloških bolesti, bolesti gornjih dišnih puteva, ginekoloških bolesti i postoperativnu rehabilitaciju.

Kvaliteta i ljekovitost vode

Prirodna ljekovitost vode izdvaja Istarske Toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih među prva tri mjesta u Europi po kvaliteti i ljekovitosti vode. Izvor se koristio još u antičko doba. U njegovoj blizini pronađeni su natpisi u kamenu, stari rimski novac i nakit.

Sve aktivne WiA članice uz predočenje članske iskaznice ostvaruju:

  • 30% popusta na redovnu cijenu smještaja u objektima Mirna i Sv. Stjepan na bazi polu i punog pansiona za boravke 3 noći i više
  • 50% popusta na korištenje termalnog bazena te bazena u wellness centru
  • 10% popusta na sve usluge fizikalne terapije (osim masaža)
  • 15% popusta na usluge tretmana ljepote

Cjenik fizikalne terapije

Cjenik HR 2018

Cjenik wellness usluga

No Comments Yet

Comments are closed