Instant office

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

Virtualni uredi, uredi i sale za sastanke –  1 mjesec besplatno za sve pakete, neovisno o trajanju najma ili 2 mjeseca gratis za ugovore na godinu dana.

Želite ured koji će Vašim poslovnim partnerima potvrditi Vašu ozbiljnost i predanost rezultatima? Želite sobu za sastanke koja će biti prave veličine? Želite prestižnu poslovnu adresu, bez stalnog zakupa ureda? A želite i zakup ureda kad Vam to zatreba na prestižnoj poslovnoj adresi? Sve su želje ostvarive na istome mjestu – Zagrebtower, Radnička cesta 80/8.

Projekt InstantOffice nudi 18 vrhunski opremljenih ureda koji se brojem radnih mjesta prilogađavaju vašim potrebama i mogućnostima. Tri dvorane za sastanke: od onih za male grupe preko prostora za timski brainstorming do dvorane za edukaciju ili manju konferenciju.

Dobro opremljena kuhinja i prostor za odmor, kao i klimatizirani prostor za pušenje, na raspolaganju su Vam tijekom cijelog dana i vikendom.
Naši djelatnici brinu se o svim logističkim aspektima poslovanja kako biste se Vi mogli usmjeriti na svoj proizvod ili uslugu.

InstantOffice projekt – ured koji uzvraća osmijeh i prilagođava se Vašim mogućnostima i potrebama!

Što sanjate u stvarnom životu, ostvarite kroz usluge projekta InstantOffice!