HÖGL

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

10% popusta (popust se ne odnosi na cipele na sniženju)

Austrijska i međunarodno uspješna marka kvalitetne obuće povezuje osjećaj za aktualne trendove s maksimalnim komforom nošenja, s ciljem jedinstvenog doprinosa kvaliteti života. Više od sedamdeset godina iskustva u proizvodnji obuće, uporaba najnovijih tehnologija, brižljivo odabirani materijali i savršena obrtnička obrada – sve to objedinjuju cipele HÖGL. Znak kakvoće „the austrian quality shoe brand“ na našim cipelama dokazuje da su one vaš poseban suputnik – HÖGL jamči najudobniji osjećaj pri svakom koraku!
Vrhunske cipele HÖGL mogu se pronaći u više od 80 trgovina u čak 13 zemalja diljem svijeta.

Osobito smo ponosni na brojne inovacije koje su plod pomnog istraživanja vrhunskih stručnjaka te na ekskluzivne linije cipela koje osmišljavaju naši dizajneri.
Softline

Cipela s mekim gazištem – strukturirani spužvasti sloj u prednjem dijelu i lagani, fleksibilni potplati omogućuju ugodan, mekan hod, a materijali visoke kakvoće, najfinija završa obrada te konforni oblici kalupa jamče ultimativni osječaj ugode pri svakom koraku
Butterflight

Lake kao pero, izuzetno mekane i fleksibilne BUTTERFLIGHT cipele su nadahnuće za cjelodnevno hodanje. BUTTERFLIGHT kolekcija je izrađena u jedinstvenoj SACCHETTO tehnologiji, koja omogućuje arhitekturu gazišta cipele koja teži svega 160 grama. HÖGL je razvio revolucionarni proizvod – spoj lakoće cipele, ultimativne udobnosti i modernog dizajna.

Gore-tex ®

Inovativna kolekcija koja se odlikuje savršenom udobnošću, izrađena od vrhunskog materijala koji je prozračan i ugodan te dopušta nozi da „diše“ ali i maksimalno funkcionalan zbog svoje vodootpornosti i trajnosti.

Högl Crystal Collection

Glamurozna kolekcija cipela osmišljava se u suradnji s globalnim brendom Swarovski, a svi modeli su izrađeni od biranih materijala i testirani u specijaliziranim laboratorijima.