Green I Organic d.o.o.

Naša poslovna ideja, prvi poduzetnički koraci i obiteljska tvrtka Green I Organic d.o.o. nastali su iz ljubavi prema prirodi, zdravom načinu života i tamnim bobicama aronije.

Vlastito imanje u Gradecu kod Vrbovca iskoristili smo za uzgoj aronije – ljekovite biljke i supernamirnice. Želja nam je od početka bila pretočiti netaknutu prirodu u čašu zdravlja. Trud se isplatio, a snovi ostvarili.

Ekološkim uzgojem i hladnim prešanjem, danas proizvodimo čisti matični sok aronije. Dopustili smo prirodi da se pobrine za okus i boju i time dobili baš ono što smo i priželjkivali. Potpuno prirodni, zdravi sok – bez šećera, sladila i aditiva. Sve blagodati aronije sačuvane su i netaknute.

Uzgoj, proizvodnja i prerada aronije temeljeni su na ekološkim standardima, a konačni proizvod rezultat je velikog truda i želje da kupcima ponudimo čisti sok aronije.

Nastojimo da naš brend ‘Green I’ i ekološki proizvodi od aronije budu prepoznati po vrhunskoj kvaliteti, ljekovitim svojstvima i neodoljivom okusu. Matični sok aronije isporučujemo u suvremeno dizajniranoj ambalaži koja zaokružuje našu priču o aroniji, njezinim moćima i čudesnim učincima.

Svim Women in Adria članicama osiguran je popust od 10% na Green I proizvode.