Fininfo portal – smanjite poslovne rizike

Sigurno ste se našli u situaciji da ste imali poslovnu ponudu, no niste bili sigurni u onoga tko stoji iza nje. Ili je ponuda bila predobra da bi bila istinita ili vam je nešto drugo u vezi nje bilo sumnjivo. Što kada biste mogli provjeriti poduzeće koje vam je poslalo ponudu i tako vidjeli širi poslovni kontekst, povezanost i povijest poslovanja te na temelju objektivnih informacija lakše donijeli odluku?

Imamo rješenje za vas – Fininfo portal (www.fininfo.hr).

Fininfo.hr je portal poduzeća EL KONCEPT. Zaposlenici i suradnici EL KONCEPTA svoje su dugogodišnje znanje i iskustvo na području poslovnih financija i informacijskih tehnologija ugradili u stvaranje portala. Kvalitetu Fininfo projekta prepoznala je i Europska unija i nagradila nas prestižnim znakom inovativnosti EUREKA (projekt E!6283@FINESSENCE), dok su razvoj portala sufinancirale vlade Republike Hrvatske i Republike Slovenije.

Vjerujemo da će vam znanje, elan i predanost uloženi u razvoj Fininfo portala omogućiti smanjenje poslovnih rizika, unapređenje vašeg poslovanja i kontinuirano financijsko obrazovanje, dok ćete pri tome uživati  u pozitivnom doživljaju korištenja našeg portala.

Ako ste vlasnik poduzeća, ili radite za poduzeće koje posluje s drugim poslovnim subjektima zasigurno trebate informacije o tome s kim poslujete kako biste se mogli fokusirati na posao, a ne na brigu hoćete li stvarno dobiti protuvrijednost usluge za novac koji ste platili ili obratno.

Na Fininfo portalu možete dobiti informacije o pojedinom poduzeću, njegovoj povijesti poslovanja, kao i povezanosti vlasnika poduzeća sa ostalim poduzećima. Možete provjeriti naviku plaćanja, dug, sredstva financiranja, povijest blokada ili bonitetnu ocjenu bilo kojeg poduzeća u RH i regiji.

Ako i niste financijski stručnjak na našim stranicama jednostavno možete vidjeti sve relevantne pokazatelje poslovanja prilagođene vašim potrebama.

Možete se pretplatiti na informacije o svim poduzećima, a ako vas zanimaju informacije samo o jednom poduzeću, možete kupiti pojedinačni izvještaj i tako uštedjeti vrijeme i povećati sigurnost svog poslovanja.

Uz Fininfo prvi ćete znati kada netko uđe u blokadu, iz nje izađe, pokrene postupak predstečajne nagodbe ili stečajni postupak. U nekoliko klikova analizirat ćete svoju konkurenciju, partnere i tržište. Znat ćete čim se pojavi javni natječaj na koji možete dati svoju ponudu. Ako se promijeni vlasnik nekog poduzeća vi ćete to odmah znati.

Javite nam se. Pogledajte. Isprobajte – i više nećete moći bez Fininfo portala!

Pogodnosti za Women in Adria članice: Registrirajte se i besplatno isprobajte fininfo.hr portal. Ostvarujete10% popusta za kupnju PREMIUM paketa web portala www.fininfo.hr.