daVida’s hrvatski modni brand za dječju odjeću

Andrea Cmrečki, diplomirana dizajnerica I ilustratorica,  voli reći da je za nju daVida’s način življenja, putovanje, sadašnji trenutak, osmjeh, I najvažnije njegovanje stila I stava.

DaVida’s je izvorni hrvatski modni brand za djećju odjeću, s naglaskom na modu za djevojčice u dobi od 2 – 14 godina. Stvaran iz poteza rukom I kistom Andree,  što čini svaki predment iz daVida’s kolekcije jedinstvenim.

Dugogodišnje iskustvo u modi i stvaralaštvo kreatorice brendu daje raznolikost  i izniman doprinos u kvaliteti. Andrea svakodnevno kreira čarobni svijet modela I stvara slike inspirirane tvojim pričama, željama I idejama.

Svaka njezina jedinstvena slika, prenesena na odjevni predmet, jedan je tvoj ispričani san, a može biti I motiv iz ispričane bajke za laku noć koje dizajnerica priča svojoj djeci prije spavanja.

Stoga, DaVida’s predstavlja jedan pravi mali obiteljski brend u kojem svakodnevno sudjeluju svi članovi obitelji. Djeca, sin David I kćer Vida, svojim nepresušnim izvorom ideja I priča, mami, kreatorici I ilustratorici olakšavaju inspiraciju.

DaVida’s kolekcije I nove modne kombinacije mogu se pronaći na www.davidas.eu, a od jeseni 2015. godine ih možemo pronaći na jednom čarobnom mjestu, divno uređenom daVida’s showroom na adresi Medveščak 103, Zagreb. U ugodnoj atmosferi njezinog showrooma možete isprobati i izabirati dječji odjevni predmeti posebno dizajnirani za svaku prigodu:

  • Majice, tunike, suknjice, haljine s motivima daVida’s tvinsica I prugica
  • Predstavlja odmak od serijske konfekcije
  • Nudi jedinstvenost izričaja, originalnost
  • Mogućnost kombiniranja unutar modela, suknje 3u1 modeli, setovi tunike I tajice
  • Igru prugica u mornarskom stilu kombiniranih s jakim cvjetnim motivima na istom modelu.

daVida’s stvaran iz ljubavi I želje da pomogne tvojem djetetu izgraditi stil sa osobnim stavom!

Sve Women in Adria članice ostvaruju 10% popusta na kupnju dva i više artikala putem web shopa (za promo kod javite se na maja@womeninadria.com).

No Comments Yet

Comments are closed