Combis

COMBIS je vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj, prema istraživanju IDC Adriaticsa u 2017. godini. COMBIS savjetuje, razvija, uvodi, integrira i održava cjelovita informatičko-aplikativno-komunikacijska rješenja. Kompanija ima gotovo 400 zaposlenika i više tisuća realiziranih projekata u Hrvatskoj i inozemstvu.

Korisnik uvijek u fokusu

COMBISovi eksperti spremni su za izazove u poslovanju te dugi niz godina surađuju s brojnim svjetskim IT liderima poput Cisca, Citrixa, Della, IBM-a, Lenova, Lexmarka, Microsofta, Oraclea. Njihovim proizvodima dodaju nužan sastojak – stručnost, koju prilagođavaju svakom pojedinom korisniku i specifičnom zadatku, kreirajući formulu za vrhunska ICT rješenja.

COMBIS u Hrvatskoj ima osam servisnih lokacija, u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli, Varaždinu i Dubrovniku. A u regiji je prisutan u Bosni i Hercegovini, sa sjedištem u Sarajevu, uz još tri servisne lokacije, u Banja Luci, Tuzli i Mostaru te u Srbiji sa sjedištem u Beogradu.

They mean business

COMBIS u svakodnevnom poslovanju spaja najbolje od oba svijeta – s jedne strane sigurnost, iskustvo i stabilnost ozbiljne IT kompanije, a s druge strast za eksperimentiranjem, inovacijama i novim znanjima. COMBISova vodeća pozicija rezultat je rasta poslovanja s postojećim partnerima, ali i rada na tržištima izvan Hrvatske te stjecanje povjerenja novih korisnika.

COMBISova rješenja i usluge kreiraju vrhunski stručnjaci koje odlikuje partnerski stav prema svakom korisniku. Zajedno s korisnicima nalaze rješenja za njihove potrebe i žive njihove poslovne izazove.

Upoznajte COMBIS

COMBISovi stručnjaci su spremni odgovoriti na vaš poziv bilo gdje i bilo kada, kako bi organizirali sastanak, održali prezentaciju, radionicu ili realizirali bilo koju drugu aktivnost koja će vam pomoći da saznate više o njihovoj cjelokupnoj ponudi.

Svim Women in Adria članicama osiguran je popust na redovni cjenik pisača i potrošnog materijala koji je dogovoren s partnerom COMBISa.

Za više informacija o COMBIS printing rješenjima javite se na printing@combis.hr.

No Comments Yet

Comments are closed