CENTAR zdravlja i ljepote TABAN (ZAG ORA d.o.o)

CENTAR zdravlja i ljepote TABAN

ZAG ORA  d.o.o.

POGODNOSTI ZA ČLANICE WOMEN IN ADRIA

  1. Besplatne konzultacije s fizioterapeutom
  2. 50% popusta na ugradnju B/S špange kod problema uraslog nokta na stopalima
  3. 20% popusta na Kombinirani manualni tretman (KMT)
  4. 10% na sve usluge Centra

Želja za poboljšanjem kvalitete života prvenstveno na razini mikro okruženja u kojem se nalazimo gdje nije bilo ponude usluga takve vrste te želja za osvješćivanjem ljudi o važnosti pravilnog vježbanja i kretanja kao i kvalitetne i pravovremene brige za vlastitim zdravljem, potaknula nas je na razmišljanje o pokretanju vlastitog obiteljskog posla.

S tim ciljem preuzela sam tvrtku od oca koja postoji već više od 20 godina te proširila djelatnosti na područje zdravlja. Naš Centar dobio je zanimljiv naziv TABAN jer upravo stopalo predstavlja čvrst oslonac, bazu zdravog i čvrstog koraka, ravnotežu koja automatski simbolizira sigurnost, balans zdravih organa i sustava za kretanje.

Centar Taban osim njege ruku (klasične manikure, ugradnje umjetnih noktiju gelom) i nogu (estetske i medicinske pedikure, protetike nokta), ima u svojem timu i stručne fizioterapeute s dugogodišnjim iskustvom koji svojim kontinuiranim educiranjem s velikim entuzijazmom pomažu svim dobnim uzrastima u njihovim problemima/dijagnozama.

U svom programu možemo ponuditi uz terapijske procedure (dubinska mikro masaža tkiva – UZV, elektrostimulacija mišića – ES, TENS, terapija magnetom) i inverzijsko istezanje tijela te mobilizaciju zglobova (npr. nakon trauma/operacija) kao i novu neizostavnu uslugu – Kombinirani manualni tretman.

Više o našem Centru pročitajte na www.taban.eu.

No Comments Yet

Comments are closed