CaliVita minerali, vitamini, organska kozmetika, naljepnice protiv zračenja

Marijana Zelić je  37-godišnja majka dvoje djece, diplomirani kineziolog i vlasnica centra za kondicijsku pripremu sportasša, rekreativaca i djece “Marfit” u Osijeku. Osim sporta bavi se prodajom prirodnih dodataka prehrani, sportskih rekvizita koje proizvodi uz pomoć suradnika! Ujedno je i nezavisni CaliVita distributer, a na svojoj web stranici prodaje njhove proizvode.

Pogodnost za sve WiA članice:

30% popusta za kupnju proizvoda na web stranici  (poštarina se plaća 15 kn za cijelu Hrvatsku). Javite se za promo kod na maja@womeninardia.com. Ukoliko je vaša narudžba preko 300 kn, dostava je besplatna i ostvarujete trajni popust od 30% i članske uvjete u sklopu kojih dobivate savjete nutricionista i liječnika besplatno! Popust ostvarujete i uz predočenje članske iskaznice u trgovini u Zagrebu – Bednjanska 8A.

Ako niste sigurni koji bi proizvod kupili možete se javiti Marijani na marijana@marfit.hr ili na zelicm21@icloud.com kako bi dobili preporuku prema potrebi i zdravstvenom stanju.

U ponudi je preko 100 proizvoda, osim vitamina i minerala tu su probiotici, shakeovi za mršavljenje, fat burneri, organska kozmetika, naljepnice protiv zračenja (za mobitele, laptope i slične uređaje).