BoLingo – opći, tehnički i ovjereni prijevodi

Bolingo

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

15 % popusta na intelektualne usluge prevođenja razne dokumentacije (uključeni i ovjereni prijevodi)

Ponuda popusta uključuje sljedeće jezične kombinacije ovjerenog ili neovjerenog prijevoda:

✔ S engleskog, njemačkog i talijanskog na hrvatski i obrnuto

Ponuda uključuje i sljedeće usluge:

✔ Lektura
✔ Transkripcija loše vidljivih dokumenata i rukopisa
✔ Obrada dokumenata OCR čitačem (očitavanje znakova)
✔ Konvertiranje dokumenata iz raznih formata u Word i obrnuto
✔ Jezične konzultacije

Od etiketa za parfeme preko uputa za upravljanje vjetrenjačama pa sve do milijunskih ugovora – za kvalitetan prijevod treba imati hrabrosti i znanja. BoLingo vam nudi prevođenje na drugačijoj, učinkovitijoj i štedljivijoj razini. Ova pogodnost najbolje će biti od koristi klijentima s velikim količinama prijevoda, tvrtkama koje žele plasirati svoj proizvod na strano tržište, ali i pojedincima kojima su često potrebne usluge prevođenja.

O čemu je riječ? Koriste zahtjevne informatičke softvere (Trados Studio, MemoQ, Across…) koji vaše dokumente “seciraju” riječ po riječ i na osnovi postotka ponavljanja štede vrijeme i novac. Jeste li ikad dobili tako profesionalnu ponudu? Vjerojatno niste, jer takvi alati zahtijevaju i veliku financijsku investiciju, a u BoLingu su u korak s industrijom i stalno se poboljšavaju. Tako stvaraju i bazu terminologije za neki sljedeći, sličan prijevod. Ovo je najjednostavnije objašnjenje zahtjevnog procesa rada na taj način.

Znate li da svaka veća i respektabilna tvrtka van granica Hrvatske ima interne odjele za lingvističke usluge? Znate li što je lokalizacija dokumenta? Znate li da je prijevod teksta samo jedan segment usluge i da ste za potpunu kvalitetu dužni naručiti i uslugu uređivanja („editing“) i korekture („proofreading“), a potom i „linguistic sign-off“, odnosno završno odobrenje za publiciranje dokumenta u javnost?

Gotovo 70 % njihovih intelektualnih usluga „izvozi“ se u EU, a broje i mnoge zadovoljne privatne i pravne kupce iz Hrvatske.

Budite i vi jedni od njih!

No Comments Yet

Comments are closed