Bellavita.hr

Bioturm pomaže koži da bude zdrava!

Bioturm je prirodna biološka certificirana kozmetika iz Njemačke koja je idealna za suhu, osjetljivu i  problematičnu kožu.

U svom asortimanu Bioturm ima liniju za njegu lica, kreme i losione, liniju šampona i regeneratora, liniju sa koloidnom zobi, sa mikro srebrom, intimnu njegu za žene i muškarce.

Ono što čini posebnim Bioturm proizvode je kombinacija lakto-intenzivnog aktivnog kompleksa s visokokvalitetnim biljnim uljima i biljnim ekstraktima. To je harmonična veza između tradicionalnog znanja o ljekovitim moćima prirode i saznanja modernog istraživanja. Proizvodi su visoke kvalitete i posebnih aktivnih sastojaka, kao što su mikro-srebro i urea ili npr. Guggul koji je biljna alternativa koenzimu Q10.

Lakto-intenzivni aktivnih kompleks sadrži biološke komponente koje se također nalaze na koži. On je osnova gotovo svih proizvoda, a sadržaj njegovih sastojaka omogućava normalizaciju kožne flore i kiselinskog plašta. Prirodne mliječne kiseline, esencijalne aminokiseline, elementi u tragovima itd. dobro se apsorbiraju preko kože i normaliziraju vlagu u koži.

Svi proizvodi su certificirana prirodna kozmetika i tako zadovoljavaju stroga pravila prema standardima BDIH, BDIH COSMOS i ICEA. Izrađuju se prema najnovijim znanstvenim spoznajama s vrijednim prirodnim tvarima dokazanih učinkovitih sastojaka.

Svi proizvodi su bez: genetski modificiranih i proizvedenih sastojaka, sintetskih bojila i mirisa, silikona, parafinskog ulja, PEG-a i testiranja na životinjama.
Bioturm prirodnu kozmetiku možete nabaviti i o proizvodima više saznati putem web shopa www.bellavita.hr. Kod za popust je WIA. Dostava proizvoda je besplatna iznad 150 kn.

Sve Women in Adria članice imaju popust 15% pri kupnji Biotum proizvoda na web shopu www.bellavita.hr

No Comments Yet

Comments are closed