Bee@work

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

1 mj gratis za najam ureda ili virtualnog ureda na godinu dana, 30% popusta na salu za sastanke

Ako trebate ured kratkoročno, dugoročno ili samo povremeno, došli ste na pravo mjesto. Otkrijte sva naša inovativna rješenja za urede i usluge – kombinirajte, profitirajte i povećajte efikasnost rada svoje tvrtke… jer vaše poslovanje ne zaslužuje ništa manje!

Bee.Activities d.o.o. tvrtka je čija matična kuća djeluje u Francuskoj od 1846. te je u Hrvatskoj prisutna s dva poslovna centra i uredima u Zagrebu.
4000 m2 moderno opremljenih poslovnih prostora sada su i vama na raspolaganju uz kompletnu uredsku podršku i administrativnu pomoć oko obavljanja vaše djelatnosti i svakodnevnog poslovanja, što vama jamči osjetnu uštedu te povećava efikasnost rada. 170 godina uspješnog poslovanja dokaz su naše predanosti pružanju najboljih usluga i prilagođavanju vašim željama i potrebama.

Naša moderna uredska rješenja uključuju: kompletno namješten prostor, troškove svih režija, čišćenja i tekućeg održavanja, besplatano parkiranje u garaži, slobodnu Wi-Fi zonu, osiguranje objekta 24 sata dnevno, korištenje sale za sastanke opremljene LCD televizorom, Wi-Fi mrežom i projektorom s mogućnošću konferencijskih poziva te slobodan pristup RELAX zoni, DROP In radnim mjestima i kuhinji.

Uredi se nalaze na odličnoj poziciji, udaljeni samo 15 minuta od aerodroma i u neposrednoj blizini autoceste i centra grada. Zakupite svoj ured iz snova na minimalno sat vremena ili na neograničeno vrijeme i iskoristite sve pogodnosti koje vam pružamo!

No Comments Yet

Comments are closed