Bee@work

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

1 mj gratis za najam ureda ili virtualnog ureda na godinu dana, 30% popusta na salu za sastanke

*Pogodnosti mogu koristiti Poduzetnica start, Poduzetnica rast, Korporativna karijera start, Korporativna karijera manager članski paketi.

Ako trebate ured kratkoročno, dugoročno ili samo povremeno, došli ste na pravo mjesto. Otkrijte sva naša inovativna rješenja za urede i usluge – kombinirajte, profitirajte i povećajte efikasnost rada svoje tvrtke… jer vaše poslovanje ne zaslužuje ništa manje!

Bee.Activities d.o.o. tvrtka je čija matična kuća djeluje u Francuskoj od 1846. te je u Hrvatskoj prisutna s dva poslovna centra i uredima u Zagrebu.
4000 m2 moderno opremljenih poslovnih prostora sada su i vama na raspolaganju uz kompletnu uredsku podršku i administrativnu pomoć oko obavljanja vaše djelatnosti i svakodnevnog poslovanja, što vama jamči osjetnu uštedu te povećava efikasnost rada. 170 godina uspješnog poslovanja dokaz su naše predanosti pružanju najboljih usluga i prilagođavanju vašim željama i potrebama.

Naša moderna uredska rješenja uključuju: kompletno namješten prostor, troškove svih režija, čišćenja i tekućeg održavanja, besplatano parkiranje u garaži, slobodnu Wi-Fi zonu, osiguranje objekta 24 sata dnevno, korištenje sale za sastanke opremljene LCD televizorom, Wi-Fi mrežom i projektorom s mogućnošću konferencijskih poziva te slobodan pristup RELAX zoni, DROP In radnim mjestima i kuhinji.

Uredi se nalaze na odličnoj poziciji, udaljeni samo 15 minuta od aerodroma i u neposrednoj blizini autoceste i centra grada. Zakupite svoj ured iz snova na minimalno sat vremena ili na neograničeno vrijeme i iskoristite sve pogodnosti koje vam pružamo!

No Comments Yet

Comments are closed