Atlantida Boutique hotel*****

Pogodnosti za članice Women in Adria Network-a

1+1 gratis, platite za jednu, a borave dvije osobe. Kod rezervacije navedite lozinku: WOMAN IN ADRIA. Ponuda vrijedi do 28.12.2017.

Atlantida Boutique hotel s pet zvjezdica nalazi se u Rogaškoj Slatini u Sloveniji. Otvoren je 2016. godine i jedini je luksuzni hotel takve vrste u okolici, kojemu je cilj u potpunosti zadovoljiti gosta s njegovim smještajem i uslugom u hotelu, a i u okolici.

Hotel je namijenjen ljudima koji se žele maknuti od svakodnevnog stresa u tišinu, i onima koje fascinira hotelska arhitektura s najvišom razinom luksuza i potpune privatnosti.

Cijena za jednu noć/1x polupansion u dvokrevetnoj sobi SUPERIOR je 140 € za dvije osobe, dok je u apartmanu SUPERIOR 240 € za dvije osobe.

Paket uključuje: namještaj u odabranoj sobi s uključenim polupansionom, neograničeno kupanje u unutarnjem hotelskom bazenu i ulaz u Oazu saunu, ulaz u hotelski fitness, piće dobrodošlice, dnevno svježe voće, neograničenu upotrebu WIFI veze, slobodan ulaz u Casino Fontana, animacijski program s glazbenim i tematskim događajem prema rasporedu, više od 6000 dnevnih novina – dostupnih preko interneta i poklon – solnu terapiju u slanoj sobi za dvoje u Wellness&Spa.

No Comments Yet

Comments are closed