Atlantida Boutique hotel 5*, Rogaška Slatina

Atlantida nudi jedinstvena iskustva i uvijek iznova pozitivno iznenađuje u svakom pogledu. S jedne strane vrhunskim hotelskim sadržajima, dizajnerskim ambijentom, estetikom, pametnim sobama ili apartmanima, a s druge strane, što je još važnije, ljudima koji žive njezinu priču i koje odlikuju ljubaznost i stručnost.

Riječ je o jedinom luksuznom hotelu te vrste u okolici. Ako želite pobjeći od svakodnevnog stresa i uživati u potpunoj privatnosti, ako vas očarava izvrsna hotelska arhitektura ili se želite preventivno pobrinuti za svoje zdravlje, današnji je suvremeni „otok“ novih doživljaja, ljekovite mineralne vode, vrhunske kuhinje, wellnessa, sporta i čudesne prirode savršen za vas.

Pri tome nam je vrlo važno, da se dobro osjećate i u ostalim dijelovima hotela, gdje vas očekujemo u:

  • baru hotelskog predvorja,
  • glavnoj restauraciji,
  • klubu & restauraciji À la carte,
  • grijanom unutarnjem bazenu s Whirlpoolom,
  • wellness & spa centru, te
  • u dvorani za fitnes.
Prvog dana boravka ljubazno vas očekujemo poslije 14. sati. Na dan odlaska check out je do 11 sati.

U hotelu se uvijek možete obratiti našem ljubaznom osoblju koje govori nekoliko jezika: slovenski, ruski, talijanski, hrvatski, engleski i njemački.

Sve aktivne Women in Adria članice ostvaruju posebnu pogodnost: 2 noćenja za 2 osobe s polupansionom i wellnessom za 276 eura umjesto 560 eura. Ponuda vrijedi od 7.1. do 31.3.2019. Pročitajte detalje paketa.

No Comments Yet

Comments are closed