Asteria, obrt za šivanje

asteria

Asteria, zajednički obrt za šivanje osnovan je od strane majke i kćeri u veljači 2018. godine. Glavna djelatnost je proizvodnja odjeće za spavanje za žene i modnih dodataka. Neki od proizvoda su: pidžame, spavaćice, kombinezoni, kućni ogrtači i kimona, torbice za šminku i maske za spavanje. Odjeća za spavanje se proizvodi od isključivo prirodnih materijala koji su pogodni za svaki tip kože. Asteria se ističe po tome što su jako fleksibilni što se tiče veličina i u ponudi imaju veličine od 34 pa sve do 52, a po potrebi i više!

Polako u ponudu uvode odjeću za spavanje za muškarce i djecu. Cilj im je pružiti kupcima elegantnu odjeću za spavanje u kojoj će se osjećati ugodno za vrijeme spavanje i u kojoj će uživati provoditi svoja jutra. Susretljivi su prema kupcima i uvijek im se mogu javiti ako imaju neke posebne želje. Odjeću prodaju online, a svatko ih može posjetiti i na adresi te pogledati sve uživo. Možete ih pratiti i na Facebook-u i Instagram-u (@asteria.sleeping).

Svi proizvodi se mogu vidjeti na web shop-u, a aktivne članice Women in Adria mreže imaju ekskluzivan popust od 15% popusta tijekom cijele godine. Za kod se potrebno javiti na maja@womeinadria.com.

No Comments Yet

Comments are closed