50% popusta na oglašavanje putem ADRIATIC TV

Televizijsko oglašavanje je najuspješnji oblik oglašavanja obzirom da TV ima još uvijek najveću publiku. Ukoliko ste mali poduzetnik lokalna televizija je najbolje mjesto za  ciljano oglašavanje. ADRIATIC TELEVIZIJA osmislila je zanimljivu emisiju PODUZETNICI GOVORE. U sklopu iste prezentiraju se profili poduzetnika, njihovi proizvodi i/ili usluge, što vašoj ciljanoj skupini omogućuje da upoznaju vas i vašu priču.

Proizvod prodaje priča , a najbolje priče dolaze iz osobne prezentacije poduzetnika o planiranju i realizaciji proizvoda ili usluga. Ovakav oblik reklamiranja je atraktivan obzirom da se danas TV reklama može koristiti i za digitalno oglašavanje. Video je najučinkovitiji oblik komunikacije sa ciljanom skupinom.

ADRIATIC TELEVIZIJA   emitira program na području Zadarske, Šibensko –Kninske te dio Ličko Senjske županije. Emitirani  program prikazuje se, po želji naručitelja i na VELEBIT TV  koja pokriva područja Ličko-senjske županije i Karlovačke županije s njima pripadajućim gradovima i općinama.

U Ličko-senjskoj županiji to su 4 grada: Gospić, Otočac, Novalja i Senj te 8 općina, a u Karlovačkoj 5 gradova: Karlovac, Duga Resa, Ogulin, Slunj i Ozalj te 17 općina te na SRCE TV koja pokriva Međumursku, Varaždinsku, dio Koprivničko-križevačke i dio Bjelovarsko-bilogorske županije. Pogledajte primjere video isječaka.

Digitalnim emitiranjem putem MAX TV-a i A1 pokriva se prostor cijele Republike Hrvatske.

POSEBNE POGODNOSTI ZA WOMAN IN ADRIA ČLANICE:

1.Snimanje i emitiranje reportaže za emisiju „Poduzetnici govore“ u trajanju od 15 minuta:

REDOVNA CIJENA: 2.500 kn + PDV

CIJENA ZA WIA ČLANICE: 1.250 kn + PDV

2. Emitiranje navedene reportaže na VELEBIT TV i SRCE TV: besplatno za WiA članice

3. Banner na stranici www.adriatic.tv  u trajanju od 10 dana (dimenzija 450×566 PX):

REDOVNA CIJENA: 1.125 kn + PDV

CIJENA ZA WIA ČLANICE: 562,50 kn+ PDV

Kako biste, kao članica ostvarili gore navedene pogodnosti potrebno se javiti isključivo na maja@womeninadria.com.

Pogodnosti vrijede do 31.12.2019.